Adverteren

Heeft u er genoeg van om uw marketingbudget te besteden aan dure advertenties, folders en flyers? Zet dit om klantcontact bij u in de omgeving! Kies voor Zorgcity.nl

Wij bieden u met ZorgCity de unieke mogelijkheid om uw onderneming op een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige manier onder de aandacht te brengen van uw klantenkring. Via ZorgCity vinden klanten u direct! Zo kunt u precies adverteren in het gebied waar uw klanten u zoeken. Op deze manier heeft u uiteindelijk het meeste profijt van uw vermelding.

ZorgCity is effectief adverteren tegen een aantrekkelijk tarief.

De kosten voor een vermelding op ZorgCity.nl zijn slechts vanaf € 99,00 (exclusief 21% B.T.W.) voor een pakket extra vermelding en maar € 149,00 voor een pakket compleet vermelding.

De vindbaarheid van uw onderneming op ZorgCity is zeer groot, u wordt gevonden op specialisme, naam, postcode, plaats, stadsdeel, wijk en zelf te kiezen trefwoorden.
Op de detailpagina krijgt u:

  • – een link naar uw eigen website
  • – een lokatievermelding
  • – extra ruimte ter promotie van uw onderneming
  • – extra ruimte om foto’s toe te voegen.

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden, u krijgt dus kosteloos uw eigen mini-website!

Naast de standaard vermelding hebben wij meerdere uitgebreide mogelijkheden ter promotie van uw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! (info@zorgcity.nl)