Peperstraat 9
1411PX Naarden

Dental Innovation Mebarki is een modern tandtechnisch en tandprothetische praktijk, gevestigd in de eeuwenoude vesting van Naarden.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen en alle facetten van volledige of gedeeltelijke kunstgebitten, zoals frames, al dan niet in combinatie met implantaten. Door onze ruim 20-jarige ervaring beheersen wij alle kwaliteitseisen die hedentendage door onze klanten wordt verwacht. Zo lopen wij voorop in het gebruik van de allernieuwste tandtechnische materialen.

Een tandprotheticus is een erkend specialist in het aanmeten en vervaardigen van het kunstgebit. Daarvoor is hij niet alleen volledig tandtechnisch, maar ook medisch en biologisch opgeleid. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen, werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hij houdt rekening met uw persoonlijke wensen.

Door het persoonlijke contact kan de tandprotheticus alle aandacht schenken aan het vervaardigen van uw kunstgebit in zijn eigen tandprothetische praktijk. Tevens heeft de tandprotheticus rechtstreeks contact met uw zorgverzekeraar waardoor u er financieel geen omkijken naar heeft. Alles wordt financieel tussen uw zorgverzekeraar en ons afgewikkeld. Makkelijk en eenvoudig.

Implantaten zijn wetenschappelijk onderzocht en getest (overtuigende succescijfers van meer dan 96%) en worden al vele jaren toegepast in de tandheelkunde. Alleen al in Nederland werden in 2006 meer dan 130.000 implantaten met succes geplaatst.